Plafond & Wanden |  systeem   &   gips  

Woningen, fabrieksruimtes, kantoren, winkelpanden. Voor elke ruimte is er een plafond en zijn er wanden. De mogelijkheden zijn talrijk. Van design plafonds en wanden tot een eenvoudig en strak afgewerkt gips plafond of afscheiding wand. Boon montage is een bedrijf met vakkennis en ruime ervaring in het monteren van Gips plafond en wanden (metal stud en houten frame) en systeem, lamelen en panelen plafond en wanden.

Read FAQ

Voor bedrijven en particulieren

Plafond & Wanden | Gips

Met gips platen heb je relatief eenvoudig en snel een extra kamer, mooie gladde wanden en plafond en een ideale ondergrond voor elke afwerking. Of de wand nu wordt gesaust, behangen of betegeld. Het is allemaal mogelijk. Voor de badkamer en keukens zijn er speciale vochtbestendige en schimmelwerende gips platen.

Door het geringe gewicht zijn de gips platen overal toepasbaar, denk hierbij aan een zolder met een houten vloer. In veel woningen is de zolder een kale ruimte met een verwarmingsketel en een hoop spullen die niet vaak nodig zijn en overal over de zolder zwerven. Deze ruimte kan heel goed gebruikt worden als extra slaapkamer, hobby of studeer kamer.

Maar denk ook aan de ideale geluidsisolatie en met minerale wol, de warmte isolatie die te behalen is. Ook mag niet vergeten worden dat gips niet echt wil branden. Dit verzorgt dus in je huis ook nog eens een brand vertragende werking.

Links

Nieuwbouw & Renovatie

Plafond & wanden | Systeem

Een systeem plafond wordt veeluit vanuit praktische overwegingen gekozen. Met de plafond tegels  koppelt u design aan duurzaamheid en functionaliteit. Heeft u daarnaast hoge eisen op het gebied van vormgeving en akoestiek dan heeft u onbeperkte creatieve mogelijkheden.

Met systeem wanden zijn we in staat om in een korte bouwtijd, geheel afgewerkte werkplekken in te richten. Compleet met deur kozijnen, deuren en glaselementen.
Een systeem is zo opgebouwd, dat aanpassingen en veranderingen achteraf, moeiteloos mogelijk zijn. Bovendien biedt het systeem volop mogelijkheden voor het integreren van sanitaire en elektrische leidingen.

read FAQ

Tags

  Deur montage, Kozijnen plaatsen, Dakramen, Timmerman, Plafond, Wanden,  Klussen, Montage, deurhangers bedrijf, Keukens plaatsen, Zolders verbouwen, Dakraam, Dakkapel, Opbergruimtes, Kastenwand, Pantry, Klusjesman, Particulieren, Bedrijven, Nieuwbouw, Renovatie,  timmerbedrijf, klus, Timmerman, Boon Montage, Deuren, stompe deuren, opdek deuren, binnen deuren, buiten deuren, tuin deuren, dubbele deuren, Deuren afhangen, Interieurbouw, deurhangersbedrijf