Boon Montage | Deurhanger | Timmerman | Klussen | Gorinchem

Voor Bedrijven en Particulieren

Deuren  &  Ramen | Afhangen | Monteren

Een deur en/of raam hangen/monteren is een niet al te moeilijk maar wel een heel secuur klusje. Boon Montage bedrijf heeft ruime ervaring als deurhanger en monteren van stoppe deuren, opdek deuren, binnen deuren, buiten deuren, tuin deuren, dubbele deuren, enz. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Nieuwbouw & Renovatie

De werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten zijn de deur op maat maken (passchaven of eventueel inkorten), het afhangen en afmonteren. zoals het aanbrengen van het (meerpunts en veiligheids) slot, sluitplaat en deurkruk, brievenbus, eventueel plaatsen van glas/raam.

Boon montage kan u een compleet pakket leveren of de door u zelf reeds gekochte / bestaande deur afhangen.

Faq

Klus tips

Klus tip: Klemmende deuren

Begin niet zomaar aan uw klemmende houten deuren te schuren en schaven. Ga eerst na waar uw deur precies klemt.

Belangrijk is of uw deur altijd klemt of alleen bij de wisseling van de seizoenen, dan kan het komen door de uitzetting of krimping van het hout. Bij regenachtig weer kan uw houten deur vocht opnemen, waardoor hij klemt.

Als uw deur klemt bij het slot, ga dan eerst na of de scharnieren van uw deur nog vast zitten. Loszittende scharnieren zorgen ervoor dat uw deur scheef hangt en daardoor klemt.

Klemt uw deur permanent aan de bovenkant of onderkant? Dan kunt u er met een schaaf of rasp wat afschaven. Teken precies af hoeveel er van u deur moet worden afgeschaafd en probeer tussendoor of de deur nog klemt. Want als u er teveel afhaalt, ontstaat er door een kier een isolatieprobleem.

De afgeschaafde kant van uw deur moet u vervolgens weer verven, zodat uw deur opnieuw beschermt is tegen vocht. Anders bent u na een regenachtige dag weer terug bij af.

Zeg ‘nee’ tegen inbrekers.

Meer dan de helft van de inbraken gebeurt via kozijnen en deuren. Maak het voor inbrekers heel lastig om via de deuren je huis binnen te dringen. Ze hebben een hekel aan tijdverlies en daarom stelt een inbreker zich 3 vragen als hij voor uw deur staat:

  1. Kan ik het slot makkelijk openen?
  2. Kan ik de deur vlot uit zijn hengsels tillen?
  3. Kan ik de deur vlug uit zijn kader forceren?

Als u al deze vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden, hebt u een veilig huis.

Zeg ‘nee’ tegen inbrekers met goed beveiligde deuren. Een tegen inbraak beveiligde deur heeft:

  • een meerpuntsslot en een veiligheidscilinder van gehard staal die beschermt tegen doorboren.
  • minimum 3 blokscharnieren die verhinderen de deur uit zijn hengsels te tillen.
  • extra lashoekverstevigingen (kunststof deuren) of een doorlopende inox sluitplaat (aluminium deuren) voorkomen het forceren van uw deur met een koevoet.
  •  een Politie Keurmerk.

Naast tijd verlies zijn inbrekers ook niet gecharmeerd van licht en lawaai. Denk dus ook preventieve maatregelen zoals verlichting met detector  en een alarminstallatie.

Tags

  Deur montage, Kozijnen plaatsen, Dakramen, Timmerman, Plafond, Wanden,  Klussen, Montage, deurhangers bedrijf, Keukens plaatsen, Zolders verbouwen, Dakraam, Dakkapel, Opbergruimtes, Kastenwand, Pantry, Klusjesman, Particulieren, Bedrijven, Nieuwbouw, Renovatie,  timmerbedrijf, klus, Timmerman, Boon Montage, Deuren, stompe deuren, opdek deuren, binnen deuren, buiten deuren, tuin deuren, dubbele deuren, Deuren afhangen, Interieurbouw, deurhangersbedrijf